Vores kontormøbler

Produktkategorier
Skriveborde Arbejdsborde Se produkter Opbevaring Reoler og skabe fra Dencon Se produkter Kantinemøbler Kantineborde fra Dencon Se produkter Møde- og konferenceborde Se produkter Receptioner og skranker Receptionsmoduler fra Dencon Se produkter Skærmvægge Skærmvægge fra Dencon Se produkter Stole Stole fre Dencon Se produkter Orangebox og Sedus Orangebox & Sedus Se produkter Specialmøbler Se produkter

Vi vil gøre gode medarbejdere bedre igennem godt møbeldesign

Fraværet af hierarki er en grundlæggende dansk værdi, der smitter af på måden, danske arbejdspladser indrettes på. Hos Dencon har vi en stolt tradition for at skabe demokratiske arbejdsmiljøer: Det handler om kommunikation, åbenhed og engagement.

Møbelarkitekt

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Inspiration

Traditionelt lægger dansk design stor vægt på detaljerne i udtrykket, på kvaliteten og på funktionalitet – så vores indretning lever op til formålet og samtidig er smukt.

Case for Norwegian

800 moderne kontorpladser til nyt hovedsæde

Læs mere
Case for BDO i Kolding

Komplet indretning af nyt kontor

Læs mere