Vores kontormøbler

Produktkategorier

Dencon har siden 1964 specialiseret sig i at producere kontormøbler.

Vi producerer kvalitetsmøbler med fokus på ergonomisk design fordi vi ved, at et godt arbejdsmiljø er altafgørende for produktiviteten i en virksomhed. Derfor sætter vi en stor ære i at udvikle kontor-, møde- og konferencemøbler, der fungerer i moderne virksomheder og moderne arbejdsmiljøer.

Hos Dencon arbejder vi tæt med danske designere og arkitekter for at forene arkitektur med innovative løsninger, så vi bedst muligt kan imødekomme vores kunders ønsker og behov når det handler om indretning af kontorer. Det tætte samarbejde betyder også, at vi udover tidsløst design også tegner tanker, omtanke og visioner ind i vores kontormøbler - lige fra det klassiske enkle og minimalistiske udtryk til den passionerede og udfordrende møbeloplevelse.

Delta Skriveborde Arbejdsborde Se produkter Delta45 Opbevaring Reoler og skabe fra Dencon Se produkter Plint opbevaring Se produkter Kantinemøbler Se produkter Møde- og konferenceborde Møde og konferenceborde Se produkter Receptioner og skranker Receptionsmoduler fra Dencon Se produkter Denbox Se produkter COOL Sofa Se produkter Stole Stole fre Dencon Se produkter Sedus Orangebox & Sedus Se produkter Specialmøbler Se produkter

Den danske designtradition og bevidsthed 

Vores ambition er formet af en lang og stolt dansk design- og håndværkstradition. Dencon er stolte af at repræsentere denne tradition, og vi stræber derfor efter at være en pålidelig leverandør af førsteklasses kontormøbler til hele Europa, hvor den danske bevidsthed for detaljen skinner igennem. 

Med flere års erfaring indenfor møbelbranchen, forsøger vi hver dag at løfte arven fra den danske tradition, og vi udvælger derfor kun de bedste produkter, hvor mennesket er i centrum - vi har dig og din fysik med i bevidstheden.  

Plads til fordybelse

Hos Dencon ved vi, at minimalistiske og elegante møbler er med til at skabe de ideelle rammer for produktivitet. Derfor har vi fokus på at udvikle stilrene skærmvægge, som kan være den perfekte tilføjelse til det åbne kontormiljø, da du med dem får muligheden for at skabe rum til fordybelse. De flytbare skærmvægge kan, udover at være lyddæmpende, også fungere som rumdelere. Få mere inspiration til din kontorindretning her. 

Det professionelle miljø

Hos Dencon er vi bevidste om, at et godt førstehåndsindtryk er betydningsfuldt. Derfor har vi et stort udvalg af kontormøbler til at skabe den fuldendte oplevelse for jeres kunder og gæster. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde kontormøbler til det stilfulde receptionsområde, samt kvalitetsprodukter til at skabe top professionelle rammer for jeres møder. 

Et godt arbejdsmiljø står på skuldrene af et godt fællesskab, derfor er det vigtigt med rum til at pleje netop dét. Vi har mere end 50 års erfaring med at skabe en atmosfære i kantinen, hvor medarbejderne kan danne faglige og sociale relationer - et rum til ideudvikling. Med vores brede sortiment af kvalitetsmøbler, kan vi helt sikkert finde en løsning til din virksomhed. Du kan allerede nu, se mere om dit næste kantineområde her

De bedste produkter samlet ét sted 

Vi ser hele virksomheden, og vi er bevidste om, at kontoret er mere end arbejdsstationen. Derfor har vi løsninger, som kan favne alle dele af virksomheden. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af, skriveborde, reoler, møde- og konferenceborde eller andre kontormøbler.   Mulighederne er uendelige, og vi er klar til at hjælpe dig med dine udfordringer. 

Ikke to virksomheder er ens, det ved vi hos Dencon - derfor tilbyder vi unikke indretningsmuligheder med vores specialmøbler. Vi har uendeligt mange kombinationsmuligheder indenfor vores standardsortiment, ydermere har vi også muligheden at tegne og fremstille møbler, der er skræddersyet til lige præcis jeres arbejdsmiljø - alt til en bedre arbejdsplads.

Hver dag sigter vi mod at hjælpe små og store virksomheder med at skabe løsninger, der er formet af deres hverdag. Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med at udleve jeres næste  indretningseventyr? Så kontakt din Dencon forhandler, så I sammen kan opfylde jeres ambitioner for arbejdspladsen.

Vi vil gøre gode medarbejdere bedre igennem godt møbeldesign

Fraværet af hierarki er en grundlæggende dansk værdi, der smitter af på måden, danske arbejdspladser indrettes på. Hos Dencon har vi en stolt tradition for at skabe demokratiske arbejdsmiljøer: Det handler om kommunikation, åbenhed og engagement.

Vores samarbejde med arkitekter

Møbelarkitekt

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere end 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Inspiration

Traditionelt lægger dansk design stor vægt på detaljerne i udtrykket, på kvaliteten og på funktionalitet – så vores indretning lever op til formålet og samtidig er smukt.

Case for Stema Shipping

Stema Shipping

Læs mere
Case for Svane Shipping i Kolding

Bevaringsværdigt domicil i nye klæder

Læs mere
¨