Denbox

Hos Dencon har vi produceret fleksible kontormøbler siden 1964 og er stolte af at kunne præsentere en uundværlig tilføjelse til dit kontor- eller undervisningsmiljø - Denbox. Denbox er en serie bestående af fleksible moduler, som du kan tilpasse til ethvert behov. Denbox er funktionel og kombinationsmulighederne er uendelige.

Læs mere her Find produkt

Denbox bliver produceret i alle vores elegante lakfarver, DPL-farver og finér. Siddepuderne er lavet i kvalitetsstoffet Lido / Lido Trend, som findes i ikke mindre end 83 forskellige farver. Kombinationsmuligheder er så at sige uendelige - her er virkelig mulighed for at skabe et unikt udtryk, der afspejler virksomheden og jeres medarbejdere. 

Alle Denbox kommer med to håndtag i krom, og under hver er der lavet små fødder, som skaber et let og elegant udtryk samtidig med, at de sørger for stabilitet, når de stables ovenpå hinanden. Denbox kommer i et slidstærkt materiale, som indbyder til brug i hverdagen.

Skab et indbydende og luftigt kontormiljø

Med Denbox kan du skabe et unikt udtryk, der matcher virksomhedens kultur. Denbox’ design kan være med til at gøre dit kontor- eller undervisningsmiljø stilrent og fleksibelt - her kan du altid tilpasse omgivelserne til situationen.

Modulerne er flytbare og kan stables - hver dag kan se anderledes ud med Denbox, da det er en tilgængelig og problemfri fornyelse af dit kontormiljø.

 

Tænk ud af boksen med Dencon

Fordelene ved Dencons Denbox er mange - det er ligetil at indrette en elegant og stilfuld virksomhed med fleksible løsninger. Dencons modulmøbler sætter ingen grænser for fantasien - tværtimod. Modulerne kan sammensættes lige efter jeres behov. 

Med Denbox får I mulighed for at give kreativiteten frie tøjler med æstetisk design - skab en dynamisk indretning. Denbox kan blandt andet fungere som skammel eller bord, og de kan skabe niveauforskelle når en konference eller et foredrag afholdes. Du kan tilpasse stilen løbende og tilføje et modul, når forandring er tiltrængt.

Se katalog Hør om mulighederne for en enkel og elegant løsning hos din lokale Dencon Forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

¨