Kantineborde

Kantinen handler om at spise og om socialt samvær. Her skal mennesker mødes – formelt, uformelt – eller alene i ro med fokus på at slappe af.

Læs mere her

De omgivelser skaber vi med et miks af borde og stole, ståpladser, bløde siddepladser eller enmandsbetjente klapborde. Med stoleophæng, som giver visuelt ro til øjet og gør det nemt at gøre gulvet rent.

Kantineborde med fast stel

Et kantinebord med fast stel er en økonomisk løsning. Smukt og enkelt. Elegant som et bord med klapstel, men et økonomisk alternativ.

 

Kantineborde med klapstel / foldeben

Vælger man et kantinebord med klapstel, får man en løsning som er fleksibel. Elegant i kantinen – praktisk når det skal flyttes.

Med et kantinebord skal man selvfølgeligt også have ergonomiske kantinestole der har et kompatibelt visuelt udtryk. Har du ikke endnu ikke overvejet kantinestolene kan du se vores elegante udvalg af stole.

 

Fleksibilitet

Skal man indrette en kantine, har man brug for fleksibilitet. Bordene fås i forskellige størrelse og overflader. Er et fast stel for statisk, har vi også et klapstel. Skal stolene hænges op, findes der også ophæng, og skal bordene flyttes, har vi sågar en transportvogn.

Funktionalitet

Kantinemøbler skal være elegante. Klapstel er en fuldstændig kopi af de faste stel. På den måde, kan faste og klapstel kombineres uden problemer. God smag.

Farver

Udseendet er afgørende for indretningen. Kantinebordene kan leveres i laminat og linoleum i et utal af farver. Stellene leveres i krom eller som noget nyt også i sort.

Portalborde & -bænke

Vores portalborde er udviklet til brug ved det hurtige og uformelle - måske stående - møde eller til en fælles pause.

Bordene fås i den størrelse, du ønsker, og i en mængde forskellige overflader. Og så er det samlet i smig som opbevaringen. Smart, enkelt og funktionelt.

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål