Om Dencon

Made in Denmark siden 1964 – Efter mere end 50 år på markedet er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Det er en naturlig del af vores dna.

Læs mere

Vi udvikler moderne kontraktmøbler, der fungerer i moderne virksomheder og moderne arbejdsmiljøer. Vores design tager udgangspunkt i mennesker, funktionalitet, fleksibilitet og æstetik. Og så bliver det hele stort set produceret på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet og kan deres metier.

Dencon råder i dag over et produktionsareal på hele 8.500 kvm og beskæftiger ca. 60 medarbejdere i Skive. Kernekompetencen er plademøbler, og produktionsapparatet er moderne og effektivt. Dette sikrer, at vi kan leve op til vores mål om at levere produkter, der giver værdi for pengene til både private og offentlige kunder i ind- og udland.

Fokus på innovative løsninger

I vores produktudvikling samarbejder vi tæt med danske designere og arkitekter for at forene arkitektur med innovative løsninger, som imødekommer mennesker i deres daglige arbejdsmiljøer: Den faste arbejdsplads, den fleksible arbejdsstation, møderummet, receptionen, kantinen eller loungen – lige fra det klassiske enkle og minimalistiske udtryk til den passionerede og udfordrende møbeloplevelse. 
At være rundet af dansk design betyder, at vi udover tidløst design også tegner tanker, omtanke og visioner ind i vores produkter.

Et bæredygtigt valg

Dencons designfilosofi er, at ethvert valg træffes med miljøet for øje. Vi tager andel og ansvar for at passe på vores allesammens hjem - jorden. Hos Dencon er miljøbevidst ikke bare noget vi siger. Vi har været ISO 14001-certificeret siden 2002.

 

Bæredygtighed, miljø og CSR

 

Galleri

¨