Om Dencon

Made in Denmark siden 1964 – Efter mere end 50 år på markedet er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Det er en naturlig del af vores dna.

Læs mere

Vi udvikler moderne kontraktmøbler, der fungerer i moderne virksomheder og moderne arbejdsmiljøer. Vores design tager udgangspunkt i mennesker, funktionalitet, fleksibilitet og æstetik. Og så bliver det hele stort set produceret på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet og kan deres metier.

Dencon råder i dag over et produktionsareal på hele 8.500 kvm og beskæftiger ca. 60 medarbejdere i Skive. Kernekompetencen er plademøbler, og produktionsapparatet er moderne og effektivt. Dette sikrer, at vi kan leve op til vores mål om at levere produkter, der giver værdi for pengene til både private og offentlige kunder i ind- og udland.

Fokus på innovative løsninger

I vores produktudvikling samarbejder vi tæt med danske designere og arkitekter for at forene arkitektur med innovative løsninger, som imødekommer mennesker i deres daglige arbejdsmiljøer: Den faste arbejdsplads, den fleksible arbejdsstation, møderummet, receptionen, kantinen eller loungen – lige fra det klassiske enkle og minimalistiske udtryk til den passionerede og udfordrende møbeloplevelse. 
At være rundet af dansk design betyder, at vi udover tidløst design også tegner tanker, omtanke og visioner ind i vores produkter.

Mindst mulig miljøbelastning

Dencon er certificeret efter ISO 14001. Dette sikrer, at vi har et miljøstyringssystem,som effektivt og ukompliceret dokumenterer, at vi har kendskab til vores produktions og produkters miljøbelastning,samt sikrer,at vi løbende reducerer vores miljøpåvirkninger.

Vores fortsatte mål er produktion og produkter med mindst mulig miljøbelastning. Åbenhed og konstruktiv dialog er væsentlige værdier for os, derfor er vores miljøpolitik, grønne regnskaber med videreoffentlige.

 

ISO14001 certifikat

 

Grønt regnskab

Galleri