Lad os hjælpe dig med at fuldføre din vision

Dencon har i årtier sat en ære i at arbejde tæt sammen med arkitekter og andre partnere for at realisere store og små indretningsprojekter i ind- og udland.

Humanisme og godt håndværk

Hos Dencon har vi en stolt tradition for at skabe demokratiske arbejdsmiljøer: Det handler om kommunikation, åbenhed og engagement. Vores dybe danske rødder betyder, at vi lægger stor vægt på detaljerne i udtrykket, på kvaliteten og på funktionalitet.

Med andre ord: Dencons møbler er altid kendetegnet ved humanisme og godt håndværk. Et DNA, der går hånd i hånd med en stolt dansk tradition inden for arkitektur, og måden vi strukturerer vores arbejdsdag på.

Play

Vi er vant til at samarbejde

Efter mere end 50 år på markedet har Dencon indgået i en række projekter og samarbejder med danske og udenlandske arkitekter.

Case for Norwegian

800 moderne kontorpladser til nyt hovedsæde

Læs mere
Case for BDO i Kolding

Komplet indretning af nyt kontor

Læs mere

Fleksibel dansk produktion

dencon mand.png

Dencon lever ikke bare af standardmøbler. I et tæt samarbejde med arkitekter producerer vi flere og flere specialmøbler: En specialbordplade, en reol med specialdybde eller et konferencebord i specialmateriale. Mulighederne er mange, og vi har en af Europas mest fleksible og stabile produktionsapparater.

Vi sætter en ære i at indgå i en tæt dialog med vores samarbejdspartnere – så vi sikrer, at arkitektens vision stemmer overens med den oplevede virkelig, når bygninger og rum fyldes med mennesker.

Vi har styr på alle detaljerne

dencon-inspiration.jpg

Et godt samarbejde og en fleksibel produktion er et godt udgangspunkt. Læg dertil, at alle vores valg træffes med miljøet for øje. Vi tager naturligvis vores ansvar for at passe på vores fælles natur.

Og det er ikke bare noget vi siger: Vi har været ISO 14001-certificeret siden 2002, og er sidenhen også certificeret efter FSC.

Vores arbejde med bæredygtighed

Katalog

I Dencons katalog finder du 100 sider, der er smækfyldt med inspiration og gode råd til din næste kontorindretning.

Se vores katalog

Se vores katalog

Vi er klar til at hjælpe dine ambitioner videre

Når du samarbejder med Dencon, håber vi du opleve os som en personlig og nærværende samarbejdspartner.

Morten Kragh

Area Sales Manager - East of Storebælt

Mobil+ 45 4021 7522 Mailmk@dencon.dk
Christian Sejersen

Area Sales Manager - West of Storebælt, public sale & export

Mobil+45 9363 0141 Mailcse@dencon.dk
¨