Tilbage til bliv inspireret Case for Lægerne ved Havnen i Vejle

Lægerne ved Havnen gik den ekstra mil med specialprodukter og kvalitets- materialer

Lægerne ved Havnen i Vejle flyttede i løbet af sommeren 2020 i nye centrale lokaler, og i den forbindelse drømte de om at skabe en moderne og tidløs praksis - her fandt de et match med Dencons kvalitet og øje for detaljen. Dencon leverede i samarbejde med den lokale Dencon-forhandler en komplet løsning, hvor kvaliteten var i højsædet - her er ikke sparet på noget, og der blev udviklet flere specialløsninger, som matchede lige præcis Lægerne ved Havnens behov og ønsker for et professionelt og imødekommende miljø.

Ikke to rum er ens - præcis som det bør være

Derfor var det fuldstændig essentielt, at Dencon kunne udarbejde specialmøbler, som passede til de behov og ønsker Lægerne ved Havnen havde. 

Der blev udviklet et væld af specialmøbler; et af de produkter der blev produceret var en skranke, som opfyldte de behov som lægehuset havde. 

Der var en tæt kontakt under hele processen mellem Dencon og Lægerne ved Havnen. Jeanette Oxholm, der er praksismanager, fortæller, at hun “oplevede, at kontaktpersonen hos Dencon var den samme hele vejen igennem, så vi vidste begge to altid, hvad vi talte om”.

Et stærkt samarbejde mellem Dencon og Lægerne ved Havnen 

Dencon oplevede at have med en særlig engageret kunde at gøre, som blandt andet var med på fabriksbesøg, og som var meget modtagelige over for Dencons anbefalinger i forbindelse med indretning, udvælgelse af møbler og materialevalg. 

Faktisk oplevede Lægerne ved Havnen, at Dencons ekspertise nogle gange “så nogle ting, som vi ikke havde overvejet for eksempel betydningen af at have den samme træsort i hele praksissen”, fortæller Jeanette.  

Lægerne ved Havnen oplevede også, at Dencon var dybt engageret i hele processen, da “vi har fået en kæmpe hjælp fra Dencon, en som man normalt ikke kan forvente at få fra en leverandør. Vi blev lovet at komme helt i mål og det kom vi. De har endda været forbi efterfølgende for at tjekke op på om alt var i orden - de var også med til at samle nogle af møblerne”. 

Samarbejdet resulterede i, at Lægerne ved Havnen traf nogle kompromisløse beslutninger, hvor kvaliteten var i højsædet - de lavede en investering i fremtiden med holdbare og slidstærke løsninger til en travl praksis med mange patienter ind og ud af døren.

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Næste case

Case for STB Byg

Vil være ”den gode arbejdsplads”

Læs mere
¨