Tilbage til bliv inspireret Case for BDO i Kolding

Komplet indretning af nyt kontor

BDO i Kolding er blandt de største revisionskontorer i Jylland. Med knap 100 medarbejdere betjener holdet i det sydjyske store såvel som små virksomheder. Antallet af arbejdspladser betyder, at der også er mange behov, når der skal indrettes nyt. Alle ønsker blev dog indfriet af Dencons standard- og specialmøbler.

I øjenhøjde med kunderne

Moderne, funktionelle og indbydende lokaler. Dét var nogle af de målsætninger, der blev vægtet højest, da arbejdet med indretningen begyndte at tage form.

Hos BDO Kolding gør man en dyd ud at møde kunderne i øjenhøjde, hvilket selvfølgelig også skal udtrykkes i valget af møbler og i indretningen, der er foretaget i samarbejde med Haubjerg Indretning.  

Resultatet er blevet et stilrent kontor med bl.a.  ergonomiske skriveborde og praktisk opbevaring der udtrykker BDO Koldings værdier.

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Galleri

Næste case

Case for Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Moderne faciliteter i højsædet

Læs mere
¨