Skriveborde

Dencons skriveborde er udviklet med mennesket i centrum. Det betyder, ergonomien tager hensyn til kroppen og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Dencons skriveborde har et skandinavisk design, der fås i mange forskellige udgaver, materialer og modeller. Skrivebordene imødekommer arbejdspladsen, der ønsker elegante skriveborde i højeste kvalitet. Vælg mellem små - og store ergonomiske skriveborde, gavlborde, elegante og eksklusive skriveborde – alle sammen produceret i Danmark og udviklet med mennesket i centrum.

Hæve sænkebord

Hvorfor skal du vælge et hæve sænkebord? Når valget står mellem forskellige skriveborde, anbefaler vi et elektrisk hæve-sænkebord til kontoret – også kaldet et justerbart skrivebord. Når du tager stilling til valg af skrivebord, er de ikke kun design og funktionalitet, der skal afgøre dit valg. Husk ergonomien. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket hæve sænkebord du vælger.

Så hvorfor er et hæve sænkebord sundt for kroppen? Det er der en særlig grund til. Et ergonomisk skrivebord med hæve sænkefunktion understøtter en varieret arbejdsstilling, da den kan tilpasses din ønsket højde. Så din krop holdes sund og fri for skader igennem hele arbejdsdagen. Dencons el hæve sænkeborde fås i forskellige modeller, farver, materialer og stel. Her er bæredygtighed i højsædet – så du får et kontorbord med hæve sænkefunktion af bedste kvalitet. Sørg desuden for lige så ergonomisk kontorstol, så du også sidder bedst muligt, når du arbejder.

Dencon Delta X skrivebord

Vores smukke skrivebord, Dencon Delta X skrivebord, er en elegant løsning til kontoret. Det er et justerbart skrivebord der afspejler succes og elegance – perfekt chefbord til chefens kontor. Hæve sænkebordet gør det muligt at opnå en varieret arbejdsstilling, som gavner produktiviteten og velværet på kontoret. Hvis Dencon Delta X skrivebordet med hæve sænkefunktion ikke er noget for dig, kan du også vælge det som et fast skrivebord.

Dencon Delta X er et dansk design skrivebord, hvor der er kælet for detaljerne. Et elektrisk hæve sænke bord med en vinklet træfront med kabelgennemføring ned til kabelbakken.

Bordpladen og fronten fås i finer, laminat, Nano og linoleum i forskellige farver – så der er mulighed for at designe dit Delta X skrivebord, der passer til dig. Bordpladen er konstrueret i 22mm MDF træ og fås i en fast størrelse på 210x100 cm.

Der er også rig for at vælge mellem forskellige farver og former til stellet på skrivebordet; rektangulære stel, rundt stel, stel i sort, hvis, aluminium eller krom. Stellet findes med en vandring for 2-leddet sted på 70-120 cm og for 3-leddet på 62-127 cm.

Kontorbordet er udstyret med 2 motorer fra danske Linak, som sikrer en flydende og lydløs vandring mellem laveste og højeste position.

Dencon V7 skrivebord

Bordserien V7 er Dencons unikke løsning, hvor design og funktioner både gør dette kontorbord eksklusivt, enkelt og funktionelt – designet af møbelarkitekten MDD Michael H. Nielsen. Enhver detalje er gennemtænkt i V7 hæve/sænkebordet, så det både er elegant at se på, men også har justerbare muligheder. Blandet andet en støjsvag motor i skrivebordet, der kan hæve og sænkes fra 630 mm til 1270 mm og en løftkapcaitet på 100 kg.

Bordpladen har ergonomisk afrundede hjørner i radius 60 mm med flade kanter i massiv eg og et indbygget betjeningspanel til at hæve og sænke bordet. Under bordpladen i skrivebordet er en kabelbakke installeret, som fungerer som kabelskjuler. Heri kan ledninger kan gemmes væk, for et smukt finish. Kabelgennemføringen er elegant skjult i bordpladen, og vipper du den forreste træ-del op er der oversigt over ledningerne. Bordpladen har du mulighed for at designe i både finer, laminat, linoleum og Nano.

Benene til bordpladen findes i en vinkel p 7 grader – heraf navnet ”Dencon V7 skrivebord”. Stellet giver derfor en god sikkerhedsafstand til nabobordet, når skrivebordet hæves og sænkes. Stellet til hæve/sænkebordet leveres i sort, hvid, alu lakeret eller krom.

Som et bonus får du et skrivebord med indbygget skuffe – så der er plads til arbejdstelefonen, vigtige notater og kuglepenne.

Gavlbord/gavl skrivebord

Dencon gavlbord er et elegant og eksklusivt alternativ til det traditionelle skrivebord. Mulighederne er stort set de samme, men udtrykket er mere stilfuldt. Hvis du går op i dansk designet møbler til dit kontor, så er Dencon gavl skrivebordet en oplagt mulighed.

Gavl skrivebordet fungerer som et hæve sænke bord, hvor der er fokus på et ergonomisk arbejdsmiljø. Dette elegante skrivebord er udstyret med sidepanel, som skjuler stellet eller benene på kontorbordet – for et klassisk og tidsløst udtryk. Gavlbordet egner sig særligt som skrivebord til chefkontoret, hvor det ekstravagante udtryk kommer til sin ret.

Design skrivebordet som du ønsker, ved at vælge mellem bordpladens materialer i finér, laminat, linomelym og nano laminat i flere forskellige farver. Bordpladen i skrivebordet er også forsynet med kabelgennemføring og kabelskjuler/kabelbakke under bordpladen - for et skarpt udtryk.

Lille hæve sænkebord

Delta enkeltsøjlet bord er et velegnet lille og smalt hæve sænkebord til mindre arbejdsstationer på kontoret, hvor pladsen er begrænset. Det enkle skrivebord tager nemlig ikke mere plads end nødvendigt, og så kvaliteten i top.

Det enkeltstels skrivebord er forsynet med en lydløs hæve/sænke funktion, så den ønskede højde hurtigt kan indstilles op til 50 kg. Og tag ikke fejl af det enkelte ben på skrivebordet. Den er yderst stabil, så der er ingen fare for at skrivebordet vælter.

Under bordpladen er et rektangulært stel monteret, som kan hæves mellem 60 – 125 centimeter (inkl. bordplade). Bordpladen til skrivebordet fås i ahorn, bøg og eg i finér og laminat, samt grå, sort eller hvid laminat. Bordpladen fås også i nano-laminat og linoleum.

2-slide

2-slide skrivebordet fra Dencon er med et gennemtænk skriveborddesign, udstyret med en smart slide-top bordplade. Bordpladens dybeste del trækkes ud, mens den bagerste del af bordpladen forbliver, og det bliver nemt at tilgå den skjulte kabelbakke. Dette gør det let som en leg at organisere kabler og tilslutninger uden at forstyrre skærmen og andre arbejdsredskaber på bordet.


Bordpladen kan vælges både med linoleum, finér eller laminat som overflade, og med den smukke Dencon 50 graders kantprofil.
Børsten som er monteret i rillen mellem de to bordpladestykker, sikrer en elegant overgang og lukning af rillen ned til ledninger, og sikrer samtidig at ledninger nemt kan komme ned i kabelbakken.


2-Slide skrivebordet er udstyret med det betjeningsvenlige hæve sænke system som vi kender det fra den øvrige Delta skrivebordsserie fra Dencon.
Godt design og praktisk anvendelighed bliver dermed kombineret i bordpladedesignet, idet det imødekommer behovet for en problemfri arbejdsoplevelse.

Design

Dencons borde er udviklet af en designer. Enkelt dansk design. En smart sarg, slanke ben, designede kabelgennemføringer, skrå pladekanter – ikke de traditionelle lige kanter, smukke fødder som møder gulvet elegant. Et smukt bord med skrå ben, fine chefborde, dobbeltborde, gavlborde, 38mm bordplader og kompaktlaminatborde

Funktionalitet

Funktionaliteten er med til at gøre bordet bedre. Kabelløsning som ingen andre har. Rigtige aktuatorer – ikke enmotorers modeller – ligesom vi monterer bordkontakter, så man via bluetooth kan styre bordet fra telefon eller PC. Kabelbakker som åbnes såvel fremad som tilbage. Alt sammen for at gøre din oplevelse bedre.

Specialdesign

Vil du have dit helt eget bord, så har du mulighed for at designe det helt efter din egen fantasi ud fra form, farver og specialmål. 2400x1200mm er de maksimale mål.

Stel og ben til faste skriveborde samt hæve-sænkebord

Vælg det stel der passer til din smag og dit behov. Vælg mellem faste stel eller hæve/sænkestel. Runde eller kvadratiske ben i sort eller hvid. 

Kvadratiske ben til skrivebord

Dencons kvadratiske ben er et eksempel på fint design og praktiske løsninger. Om det er faste ben eller elektriske 3-leds ben, har de samme udseende

Runde ben til skrivebord

Dencons runde ben – faste eller elektriske – har samme design som de rektangulære. Elegant, spændende, nydeligt.

Bordplade til skrivebord

Dencon skriveborde er forsynet med bordplader efter mål i forskellige materialer, størrelser og farver – så du kan sætte et personligt præg på dit elegante skrivebord til kontoret. Laminat, linoleum, nano, finér. Du vælger selv. Det kan dog være udfordrende at bestemme, hvilken bordplade du skal vælge. Du bør nemlig overveje nøje materialevalgte af din bordplade, da det har en effekt på bordpladens – og dermed dit skrivebords – holdbarhed.

En bordplade af linoleum er godt materialevælg til dit skrivebord, hvis du ønsker et smukt skrivebord med en mat overflade og et klassisk look. En bordplade i linoleum virker også afvisende overfor fedtede fingrer og snavs.

Vil du investere i en bordplade til kontorbordet, der giver et eksklusivt, naturligt udtryk, så er vores bordplader i ægte træfiner et oplagt valg.

Bryder du dig ikke om en bordplade med meget vedligeholdelse? Eller ønsker du en billigere bordplade? Så er det en laminatbordplade du skal vælge. En bordplade i laminat til skrivebordet kræver minimal vedligeholdelse, men giver samtidig skrivebordet et pænt udtryk. Skal det være en laminat skrivebordsplade i lidt bedre kvalitet, som samtidig er nem at vedligeholde, så skal valget falde på en Nano laminat skrivebordsplade.

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

¨