Skriveborde

Mennesket i centrum betyder, at vi tager hensyn til kroppen og kroppens funktioner. Fordi vi ved, at det er vigtigt og sundt jævnligt at skifte stilling, når man arbejder. Bevægelse til muskler og led giver velvære. Velvære har indflydelse på effektiviteten og produktiviteten.

Læs mere her Find skrivebord

Derfor kan mange af vores skriveborde hæves og sænkes – til nøjagtig den position, der passer medarbejderen. Nemt og hurtigt i faste positioner. Samtidig kan højden altid frit justeres, så du altid står nøjagtig der, hvor du har det bedst.

Kroppen er organisk og kan ændre sig i løbet af dagen: De fleste mennesker er højere om morgenen end om aftenen, og så kan hælene på sko variere fra dag til dag. Alt sammen stiller det krav til højden på bordet – når du står og sidder.

Dobbeltborde

Et dobbeltbord er Dencons svar på kontinentaleuropæisk indretning. I Skandinavien indretter vi traditionelt individuelt – i Kontinentaleuropa kollektivt. Vore dobbeltborde er enkle, uden fødder og med kabelbakker, som binder bordene sammen. En smuk løsning.

De kraftige stel laves i sort, hvid og alufarvet stål og de kvadratiske ben giver en vandring på 650mm (600-1250mm). Der kan monteres en kabelbakke i hele bordets længde, men mulighed for sammenkobling af flere borde på langs, så der ikke er synlige kabler imellem opstillingerne.

Skærmvægge kan monteres på langs og imellem bordene

Bordpladerne fås i længde 1600/1800mm & bredde 800/900mm, udført i vores standard finer, laminat og linoleums overflader

Se produkter

Gavlborde

Gavlbordet er et elegant og eksklusivt alternativ til det traditionelle arbejdsbord. Mulighederne er stort set de samme, men udtrykket er mere stilfuldt.

Smukt bord i eksklusiv indretning.

Se produkter

V7 borde

Bordserien V7 er Dencons nye unikke løsning, hvor design og funktioner er formgivet til fremtidens dynamiske kontor. Det humane design er tænkt ind i alle detaljer, så bordet er pænt at se på og behageligt at arbejde ved. Leveres med den nyeste teknologi. Bordserien er designet af møbelarkitekt MDD Michael H. Nielsen


Funktioner

Hæve/ sænkebord er med indbygget betjeningspanel i bordpladen og der er let adgang til kabelbakken via en bordklap i hele bordets bredde.

Bordklappen åbnes via en sikkerhedstryklås. Åbningen er med sorte børster, hvor ledninger nemt kan føres op der hvor man ønsker det.

Bordet har elegante runde søjler i en vinkel på 7 grader giver en god sikkerhedsafstand til nabobordet, når bordet køres op. I topposition vil der være ca. 170 mm mellem to borde der står over for hinanden.

 

Højdevandring

Fra 620 - 1270 mm med en løftekapacitet på 100 kg. Ultra støjsvag motor, selv ved maksimum belastning.

 

Privat skuffe

Fås med egefront eller i alle lakerede standardfarver. Småtingsbakke 8901 i plast kan tilkøbes.

 

Bordplade design og overflader

Ergonomisk afrundede hjørner i radius 60 mm med flade kanter. Overflader og kant muligheder som alle standard skriveborde + kantlister i eg.

Bordplade og klap kan leveres i samme materiale eller i et mix, f.eks. linoleum og eg.

Stellet leveres i hvid, sort, alulakeret eller i krom.

Se produkter

Rammeborde

Rammebordet adskiller sig fra det klassiske arbejdsbord ved at have et lukket stel. Det gør det muligt at dække sig en smule ind og får bordet til at fremstå mere formfuldendt.

Se produkter

Design

Dencons borde er udviklet af en designer. Enkelt dansk design. En smart sarg, slanke ben, designede kabelgennemføringer, skrå pladekanter – ikke de traditionelle lige kanter, smukke fødder som møder gulvet elegant. Et smukt bord med skrå ben, fine chefborde, dobbeltborde, gavlborde, 38mm bordplader og kompaktlaminatborde

Funktionalitet

Funktionaliteten er med til at gøre bordet bedre. Kabelløsning som ingen andre har. Rigtige aktuatorer – ikke enmotorers modeller – ligesom vi monterer bordkontakter, så man via bluetooth kan styre bordet fra telefon eller PC. Kabelbakker som åbnes såvel fremad som tilbage. Alt sammen for at gøre din oplevelse bedre.

Specialdesign

Vil du have dit helt eget bord, så har du mulighed for at designe det helt efter din egen fantasi. 2400x1200mm er de maksimale mål.

Delta X

En elegant løsning på det eksklusive chefbord. Runde ben, fornem vinklet træfront med skjult kabelbakke og integreret kontrolpanel. Et godt bud på et fornemt bord.

Se produkter

Rektangulære ben

Dencons rektangulære ben er et eksempel på fint design og praktiske løsninger. Om det er faste ben eller elektriske 2- og 3-leds ben, har de samme udseende.

Se produkter

 

Runde ben

Runde ben – manuelle eller elektriske – har samme design. Elegant, spændende, nydeligt.

 

Se produkterÉnsøjleborde

Ensøjleborde er en ideel ide til indretning af kompakte kontorer, hospitaler, ergoterapeuter eller bare kontorer med medarbejdere, som kommer og går. Her kan de slå sig ned og udføre deres opgaver, og fortsætte dagen efterfølgende.

Se produkter

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål