Skriveborde

Dencons skriveborde er udviklet med mennesket i centrum. Det betyder, at vi tager hensyn til kroppen. Et skrivebord er et must på arbejdspladsen: Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket skrivebord du vælger.

Dencons skriveborde i et skandinavisk design fås i mange forskellige udgaver, materialer og modeller. Skriveborde som imødekommer arbejdspladsen, der ønsker elegante skriveborde i højeste kvalitet – og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Vælg mellem dobbelt skriveborde, små skriveborde, ergonomiske skriveborde, gavlborde, elegante og eksklusive skriveborde – alle sammen produceret i Danmark og udviklet med mennesket i centrum.

Find skrivebord

Hæve sænkebord

Hvorfor skal du vælge et hæve sænkebord? Når valget står mellem forskellige skriveborde, anbefaler vi et elektrisk hæve-sænkebord til kontoret – også kaldet et justerbart skrivebord. Når du tager stilling til valg af skrivebord, er de ikke kun design og funktionalitet, der skal afgøre dit valg. Husk ergonomien. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket hæve sænkebord du vælger.

Så hvorfor er et hæve sænkebord sundt for kroppen? Det er der en særlig grund til. Et ergonomisk skrivebord med hæve sænkefunktion understøtter en varieret arbejdsstilling, da den kan tilpasses din ønsket højde. Så din krop holdes sund og fri for skader igennem hele arbejdsdagen. Dencons el hæve sænkeborde fås i forskellige modeller, farver, materialer og stel. Her er bæredygtighed i højsædet – så du får et kontorbord med hæve sænkefunktion af bedste kvalitet. Sørg desuden for lige så ergonomisk kontorstol, så du også sidder bedst muligt, når du arbejder.

Se produkter

Dencon Delta X skrivebord

Vores smukke skrivebord, Dencon Delta X skrivebord, er en elegant løsning til kontoret. Det er et justerbart skrivebord der afspejler succes og elegance – perfekt chefbord til chefens kontor. Hæve sænkebordet gør det muligt at opnå en varieret arbejdsstilling, som gavner produktiviteten og velværet på kontoret. Hvis Dencon Delta X skrivebordet med hæve sænkefunktion ikke er noget for dig, kan du også vælge det som et fast skrivebord.

Dencon Delta X er et dansk design skrivebord, hvor der er kælet for detaljerne. Et elektrisk hæve sænke bord med en vinklet træfront med kabelgennemføring ned til kabelbakken.

Bordpladen og fronten fås i finer, laminat, Nano og linoleum i forskellige farver – så der er mulighed for at designe dit Delta X skrivebord, der passer til dig. Bordpladen er konstrueret i 22mm MDF træ og fås i en fast størrelse på 210x100 cm.

Der er også rig for at vælge mellem forskellige farver og former til stellet på skrivebordet; rektangulære stel, rundt stel, stel i sort, hvis, aluminium eller krom. Stellet findes med en vandring for 2-leddet sted på 70-120 cm og for 3-leddet på 62-127 cm.

Kontorbordet er udstyret med 2 motorer fra danske Linak, som sikrer en flydende og lydløs vandring mellem laveste og højeste position.

Se produkter

Dencon V7 skrivebord

Bordserien V7 er Dencons unikke løsning, hvor design og funktioner både gør dette kontorbord eksklusivt, enkelt og funktionelt – designet af møbelarkitekten MDD Michael H. Nielsen. Enhver detalje er gennemtænkt i V7 hæve/sænkebordet, så det både er elegant at se på, men også har justerbare muligheder. Blandet andet en støjsvag motor i skrivebordet, der kan hæve og sænkes fra 630 mm til 1270 mm og en løftkapcaitet på 100 kg.

Bordpladen har ergonomisk afrundede hjørner i radius 60 mm med flade kanter i massiv eg og et indbygget betjeningspanel til at hæve og sænke bordet. Under bordpladen i skrivebordet er en kabelbakke installeret, som fungerer som kabelskjuler. Heri kan ledninger kan gemmes væk, for et smukt finish. Kabelgennemføringen er elegant skjult i bordpladen, og vipper du den forreste træ-del op er der oversigt over ledningerne. Bordpladen har du mulighed for at designe i både finer, laminat, linoleum og Nano.

Benene til bordpladen findes i en vinkel p 7 grader – heraf navnet ”Dencon V7 skrivebord”. Stellet giver derfor en god sikkerhedsafstand til nabobordet, når skrivebordet hæves og sænkes. Stellet til hæve/sænkebordet leveres i sort, hvid, alu lakeret eller krom.

Som et bonus får du et skrivebord med indbygget skuffe – så der er plads til arbejdstelefonen, vigtige notater og kuglepenne.

Se produkter

Gavlbord/gavl skrivebord

Dencon gavlbord er et elegant og eksklusivt alternativ til det traditionelle skrivebord. Mulighederne er stort set de samme, men udtrykket er mere stilfuldt. Hvis du går op i dansk designet møbler til dit kontor, så er Dencon gavl skrivebordet en oplagt mulighed.

Gavl skrivebordet fungerer som et hæve sænke bord, hvor der er fokus på et ergonomisk arbejdsmiljø. Dette elegante skrivebord er udstyret med sidepanel, som skjuler stellet eller benene på kontorbordet – for et klassisk og tidsløst udtryk. Gavlbordet egner sig særligt som skrivebord til chefkontoret, hvor det ekstravagante udtryk kommer til sin ret.

Design skrivebordet som du ønsker, ved at vælge mellem bordpladens materialer i finér, laminat, linomelym og nano laminat i flere forskellige farver. Bordpladen i skrivebordet er også forsynet med kabelgennemføring og kabelskjuler/kabelbakke under bordpladen - for et skarpt udtryk.

Se produkter

Dobbelt/stort skrivebord

Dencon Delta dobbelt hæve sænkebord er et oplagt valg til kontoret med kollegaer, der sidder overfor hinanden – et perfekt 2 personers skrivebord. Det dobbelte skrivebord adskiller sig fra de almindelige hæve-sænkeborde. Forsynet med et sammensat stel, men med separate justerbare border kan det store skrivebord hæve og sænkes uafhængig af hinanden. Har i brug for mere privatliv, kan en skærmvæg placeres imellem bordene.

Bordplade og stel kan kombineres på mange forskellige måder. Bordpladen findes i finér, laminat, linoleum og nano – i flere farver og i 8 forskellige størrelser. De kraftige stel laves i sort, hvid og alufarvet stål og de kvadratiske ben giver en vandring på 650mm (600-1250mm). Der kan monteres en kabelbakke i det dobbelte skrivebord, med mulighed for sammenkobling af flere borde på langs, så der ikke er synlige kabler imellem opstillingerne.

Se produkter

Lille hæve sænkebord

Delta enkeltsøjlet bord er et velegnet lille og smalt hæve sænkebord til mindre arbejdsstationer på kontoret, hvor pladsen er begrænset. Det enkle skrivebord tager nemlig ikke mere plads end nødvendigt, og så kvaliteten i top.

Det enkeltstels skrivebord er forsynet med en lydløs hæve/sænke funktion, så den ønskede højde hurtigt kan indstilles op til 50 kg. Og tag ikke fejl af det enkelte ben på skrivebordet. Den er yderst stabil, så der er ingen fare for at skrivebordet vælter.

Under bordpladen er et rektangulært stel monteret, som kan hæves mellem 60 – 125 centimeter (inkl. bordplade). Bordpladen til skrivebordet fås i ahorn, bøg og eg i finér og laminat, samt grå, sort eller hvid laminat. Bordpladen fås også i nano-laminat og linoleum.

Se produkter

Design dit eget skrivebord

Er du på udkig efter et specielt skrivebord, som ikke ligner det klassiske skrivebord?

Så kan du – udover at designe et Dencon skrivebord fra adskillige materialemuligheder – også få specialdesignet dit eget skrivebord. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Se produkter

Design

Dencons borde er udviklet af en designer. Enkelt dansk design. En smart sarg, slanke ben, designede kabelgennemføringer, skrå pladekanter – ikke de traditionelle lige kanter, smukke fødder som møder gulvet elegant. Et smukt bord med skrå ben, fine chefborde, dobbeltborde, gavlborde, 38mm bordplader og kompaktlaminatborde

Funktionalitet

Funktionaliteten er med til at gøre bordet bedre. Kabelløsning som ingen andre har. Rigtige aktuatorer – ikke enmotorers modeller – ligesom vi monterer bordkontakter, så man via bluetooth kan styre bordet fra telefon eller PC. Kabelbakker som åbnes såvel fremad som tilbage. Alt sammen for at gøre din oplevelse bedre.

Specialdesign

Vil du have dit helt eget bord, så har du mulighed for at designe det helt efter din egen fantasi. 2400x1200mm er de maksimale mål.

Ben til skrivebord/hæve-sænkebord

Om du ønsker sort eller hvidt skrivebordsstel, et hæve/sænkestel, runde eller rektangulære ben til skrivebordet eller søjlestel så er der mulighed for at vælge et understel til skrivebordet efter din smag.

Rektangulære og kvadratiske ben til skrivebord

Dencons rektangulære ben er et eksempel på fint design og praktiske løsninger. Om det er faste ben eller elektriske 2- og 3-leds ben, har de samme udseende.

Se produkter

Runde ben til skrivebord

Dencons runde ben – manuelle eller elektriske – har samme design som de rektangulære. Elegant, spændende, nydeligt.

Se produkter

Bordplade til skrivebord

Dencon skriveborde er forsynet med bordplader efter mål i forskellige materialer, størrelser og farver – så du kan sætte et personligt præg på dit elegante skrivebord til kontoret. Laminat, linoleum, nano, finér. Du vælger selv. Det kan dog være udfordrende at bestemme, hvilken bordplade du skal vælge. Du bør nemlig overveje nøje materialevalgte af din bordplade, da det har en effekt på bordpladens – og dermed dit skrivebords – holdbarhed.

En bordplade af linoleum er godt materialevælg til dit skrivebord, hvis du ønsker et smukt skrivebord med en mat overflade og et klassisk look. En bordplade i linoleum virker også afvisende overfor fedtede fingrer og snavs.

Vil du investere i en bordplade til kontorbordet, der giver et eksklusivt, naturligt udtryk, så er vores bordplader i ægte træfiner et oplagt valg.

Bryder du dig ikke om en bordplade med meget vedligeholdelse? Eller ønsker du en billigere bordplade? Så er det en laminatbordplade du skal vælge. En bordplade i laminat til skrivebordet kræver minimal vedligeholdelse, men giver samtidig skrivebordet et pænt udtryk. Skal det være en laminat skrivebordsplade i lidt bedre kvalitet, som samtidig er nem at vedligeholde, så skal valget falde på en Nano laminat skrivebordsplade.

Se produkter

 

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

¨