Kantinemøbler

Kantinen handler om at spise og om socialt samvær. Her skal mennesker mødes – formelt, uformelt – eller alene i ro med fokus på at slappe af.

De omgivelser skaber vi med et miks af borde og stole, ståpladser, bløde siddepladser eller enmandsbetjente klapborde. Med stoleophæng, som giver visuelt ro til øjet og gør det nemt at gøre gulvet rent.

Læs mere her

Pausen er en vigtig og funktionel del af arbejdsdagen, derfor er et roligt og elegant kantineområde en stor del af at skabe velvære på arbejdspladsen. Kantinen skal have en samlende effekt for alle i virksomheden, og er derfor en betydningsfuld del af et godt arbejdsmiljø. 

Valget af møbler fortæller meget om virksomheden - med Dencon som sparringspartner kan du være sikker på, at vi kan skabe et kantineområde, som gennem et funktionelt og holdbart design er med til at løfte medarbejderne.

Komfort og korrekt ergonomi - også i pausen

Kropslig velvære kommer både indefra og udefra, derfor er det vigtigt med både stole og borde der er gode at sidde i og ved - også i pausen. Dencons store sortiment af kantinemøbler kan være med til skabe virksomhedens åndehul i dagligdagen.

Med vores møbler forsyner dine medarbejdere og gæster med en ergonomisk korrekt løsning, på den måde sikre din virksomhed trivsel hele dagen for dine dygtige medarbejdere.

 

Praktiske og æstetiske møbler

Dencon leverer solide kantinemøbler, der vedligeholdelsesfrie og nemme at rengøre - de er skabt til hverdagsbrug.

Med en løsning fra os kan du trygt stole på, at dine møbler vil fremstå flotte og elegante i mange år, da vi altid anvender kvalitetsmaterialer i vores produktion.

Med vores fleksible kantinemøbler er det muligt at optimere brugen af pladsen, her kan du skabe rum til både formelle og uformelle arrangementer med vores kantine borde, som har foldeben og med vores stabelstole. Du kan også skabe mindre uformelle hyggekroge med vores runde borde. Mulighederne er mange - løsningen er samlet.

Få mere inspiration til dit fremtidige kantinemiljø

Et bredt udvalg - lige efter dine ønsker

Hos Dencon har du mulighed for at designe et unikt kantineområde med vores brede sortiment af kantinemøbler. Vi producerer kantinestole og -borde i mange forskellige former, farver og materialer, hos os kan du altid finde stole og borde der passer jeres behov. 

Med en løsning fra Dencon kan du skabe et roligt område til fordybelse eller et inspirerende område til idegenerering - vi kan helt sikkert finde frem til den ideelle løsning til din virksomhed.

Vi er stolte af at kunne tilbyde møbler, som kan skabe et fleksibelt miljø. Med portalborde og -bænke bliver det muligt at skabe et fleksibelt område. Her kan du altid inviterer en ekstra med til frokostpausen eller tage et hurtigt møde stående.

Dencon producerer et bredt udvalg af møbler, derfor kan du skabe lige præcis det kantineområde, der passer til din virksomhed og medarbejdere. 

Gammel kærlighed ruster ikke - de danske værdier og en stolt designtradition

Gennem mere end 50 år har vi indskrevet os i en lang og stolt dansk designtradition. Så med en løsning fra Dencon til din kommende kantine står du sikkert på skuldrene af erfaring, hvor er kvalitet, funktionalitet, og komfort altid er første prioritet. Så drømmer du om et kantineområde, hvor kombinationsmulighederne er uendelige og kvaliteten er i top?

Så kontakt din lokale Dencon forhandler i dag eller se mere i vores online katalog allerede nu.

Fleksibilitet

Skal man indrette en kantine, har man brug for fleksibilitet. Bordene fås i forskellige størrelse og overflader. Er et fast stel for statisk, har vi også et klapstel. Skal stolene hænges op, findes der også ophæng, og skal bordene flyttes, har vi sågar en transportvogn.

Funktionalitet

Kantinemøbler skal være elegante. Klapstel er en fuldstændig kopi af de faste stel. På den måde, kan faste og klapstel kombineres uden problemer. God smag.

Farver

Udseendet er afgørende for indretningen. Kantinebordene kan leveres i laminat og linoleum i et utal af farver. Stellene leveres i krom eller som noget nyt også i sort.

Et stilrent samlingspunkt for hele virksomheden

Kantinen er der, hvor vi holder vores frokostpause, socialiserer på tværs af virksomheden - kort sagt er det en vigtig brik, når det gode arbejdsmiljø skal bevares. Derfor er det også vigtigt at forkæle virksomheden med et bemærkelsesværdigt og indbydende område.

Med vores kantinemøbler skaber du både fysisk og psykisk velvære for din virksomhed - du gør dine gode medarbejdere bedre.

Stort udvalg, som er dansk produceret
Med kantinemøbler fra Dencon får du møbler, hvor høj kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet går hånd i hånd.

Vi kan berige din indretning med mere end 50 års erfaring og du kan derfor være sikker på at få en holdbar løsning med vores brede sortiment.

 

Bemærkelsesværdig lethed i et samlingspunkt

Med vores kantineborde kan du skabe et stilrent og indbydende kantineområde. Vi har møblerne, som skaber den fleksible indretning. Her er der rum til alle slags begivenheder og du kan være sikker på, at dine medarbejdere og gæster altid vil føle sig velkommen.

Hvis du vælger at indrette din kantine med vores kantineborde med foldeben, kan trygt invitere en ekstra med til frokostpausen.

 

Et modstandsdygtigt og vedligeholdelsesfrit kantinebord

Kantinen er et samlingspunkt med meget daglig aktivitet, derfor er det essentielt at vælge kantinemøbler, som er slidstærke og vedligeholdelsesfrie. 

Vores kantineborde kommer i mange størrelse, former og farver - fælles for dem alle er at er lavet til daglig brug og er nemme at gøre rent. 

Vores foldeborde er designet med et innovativt foldestel fra 1000dots, der bringer ekstraordinær kvalitet til kantine-, møde- og undervisningsområder. Den fleksible mekanisme gør dem perfekte til hurtige omlægninger og forskellige arrangementer.

Hvilket bord skal du vælge?

Det kan være en stor beslutning at indrette virksomhedens kantineområde, da mulighederne er mange. Tag en velovervejet beslutning med Dencon - vi har et bredt udvalg med mange forskellige kantineborde, som passer til hverdagens forskellige formål. 

Find det rigtige kantinebord eller kontakt vores kyndige Dencon forhandlere, det altid står klar til at rådgive dig til en løsning, der fungerer til jeres virksomhed.

Robuste kantinestole i høj kvalitet

Borde, bænke eller stole?

Hos Dencon tilbyder vi et bredt udvalg af kantinestole. Alt fra bænke og barstole, der hver især er med til at udtrykke din virksomheds værdier. Når du skal anskaffe nye kantinestole, kan du med fordel vælge en blanding af klassiske stabelstole med krom stel, barstole og bænke. På denne måde giver du dine medarbejdere frihed til at vælge rammerne for deres pause.

Uanset om I kører en strømlinet eller en dynamisk stil, kan du være sikker på, at med vores kantinestole går I aldrig på kompromis med hverken medarbejdernes ergonomi og komfort - den er altid prioriteret.

 

Borde og stole med mange muligheder

Dencon er stolte producenter af et levende kantineområde. Vores kantinestole og borde passer perfekt i mange sammenhænge, og er yderst praktiske - vores stabelstole og kantineborde kan anvendes og tilpasses til enhver virksomhed.

Det rigtige farvevalg er altafgørende, når der skal skabes et roligt og professionelt kantineområde. Hos Dencon kan du frit vælge mellem et væld af farver, dermed kan du være sikker på at finde den helt rigtige nuance, som passer til virksomheden. Få inspiration og bliv klogere på jeres fremtidige miljø her

Med kantinestole fra Dencon får du vedligeholdesfrie kvalitetsmøbler, som er nemme at rengøre og kan derfor altid regne med at kantinen fremstår indbydende for dine medarbejdere og gæster.

Multifunktionel Brug

Vores foldeborde er ikke kun begrænset til kantiner. De er velegnede til mødelokaler, undervisningslokaler, auditorier og meget mere. Skab et inspirerende og multifunktionelt miljø med vores stilfulde møbler.

Praktisk og Pladsbesparende

Med vores patenterede foldesystem og transportvogn kan du nemt håndtere op til 10 borde på én gang. Denne pladsbesparende løsning er ideel til virksomheder, der ønsker nem opbevaring og transport.

Alsidigt stoleophæng

På foldebordene kan monteres stoleophæng, der passer til an lang række af forskellige kantinestole. Rengøring af gulv lettes derved en hel del!

Lad udtrykket afspejle virksomheden

“Sammensætning” er nøgleordet. Dencon har mange års erfaring med at sammensætte smukke og funktionelle kombinationer.

Dencons store udvalg af kantinestole, barstole og bænke gør, at du kan afspejle din virksomheds værdier. Tilmed har vi en lang række af kantineborde, der også kan skræddersyes til netop din virksomhed og jeres behov.

 

Dansk design og kvalitet

Siden 1964 har Dencon forsynet virksomheder over hele Europa med et særligt dansk udtryk i forbindelse med indretning af hele virksomheden møbler til kontoret - skriveborde og opbevaring, samt kantiner med borde, stole og receptioner.

Vores dybe danske rødder betyder, at vi lægger stor vægt på detaljerne i udtrykket, på kvaliteten og på funktionalitet. Med vores erfaring kan vi sikre din virksomhed et funktionelt og bemærkelsesværdigt kantineområde. 

Skal vi sammen tage hånd om virksomheden? Kontakt din lokale Dencon forhandler, så I kan udforske mulighederne for det kommende kantineområde.

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

¨