Opbevaring

Opbevaring skaber orden og overblik. I vores verden handler design af opbevaring også om enkelthed og minimalisme. Vi arbejder med varierende højder og indretning af opbevaring for at skabe lette og ergonomiske arbejdsgange – og give møblerne flere funktioner. Så opbevaringen giver rum til fordybelse eller naturlig base for en stående samtale.

Læs mere her

Udtrykket sofistikerer vi med design- og håndværksmæssige detaljer. Vi har bekymret os om lækre samlinger og rundinger – detaljer, som skaber ro og harmoni for sjælen.

Skuffekassetter

Dencons skuffekassetter er svaret på de traditionelle indretningers behov for opbevaring. Behovet for at samle personlige papirer, skriveredskaber mm. Et fint og enkelt møbel.

Reoler, overreoler og skabe
- et utal af indretnings- og kombinationsmuligheder 

Opbevaring i tidløst design med elegant geringssamling og uden synlige huller. Reol i 16 mm solid konstruktion med overflader i slidstærke lakerede farver. Med 16 lakerede farver, 3 finér og 4 DPL farver har du alle muligheder for at skabe den helt rigtige visuelle stemning og understøtte firmaets branding.

Dybde på 350 og 400 mm. Dæmpere på låger og skuffer. Smukt design - solid kvalitet.

Dansk design

”To be or not to be”. Det er spørgsmålet. Og vi har valgt at være vor egen. Vort design adskiller sig fra alle andres. Smukkere, enklere, bedre. Smigsamlet, ingen overflødige huller, 16mm materiale og linoleumsfronter. Lækkert, inspirerende, spændende.

Bredde

Et bredt og omfattende program indbyder til fleksibilitet. Dybder 350 og 400mm. Bredder fra 400mm til 1600mm, højder fra 398mm til 2158mm. Reoler, skabe, skydelågeskabe, udtræksskabe, sorteringsskabe, lockerskabe og garderobeskabe. Læg hertil låger, skuffer, lyddæmpende bagklædninger, låse, ophæng, hjul og sokler. Mulighederne er uendelige.

Farver

Indretningen af et kontor er en udfordring. Vi tilbyder 16 helt nye farver, tre typer finer, 4 tyder DPL, og er du ikke tilfreds, kan du selv vælge. Så producerer vi også det.

Udtræksskabe

Et praktisk møbel i indretningen af moderne kontorer. Udtræksskabet er ofte anvendt til møblering mellem arbejdspladserne – dels som opbevaring – dels som visuel barriere mellem arbejdspladserne. Enkelt og elegant.

Skydelågeskabe

Skydelågeskabene har samme elegante design som alle andre skabe og dertil også dæmpere i lågerne. Dette er også et element i vor tids indretning. Ingen slagdøre – bare skydedøre, som ikke optager plads på kontoret.

Plantekasser

Med plantekasser til Delta45 opbevaringsserien fra Dencon, vil der kunne skabes en levende og moderne stemning i kontorindretningen ved at indrette grønne områder og bruge planter som et smukt og funktionelt dekorationselement som en del af indretningen.

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

¨