Tilbage til bliv inspireret Case for Stema Shipping

Fra gammel barak til moderne arbejdsplads

Ud med de blå møbler og ind med nye møbler i ergonomisk design. For at få det bedste ud af de nye rammer for virksomheden i Aabenraa, investerede Stema Shipping i en bedre arbejdsplads til dens medarbejdere med møbler fra Dencon.

Klar til nye tider

Stema Shipping er en del af Mibau Stema Group – en af Nordeuropas største leverandører af mineralske byggematerialer. Virksomheden havde tidligere base i en ældre barak, men flyttede forrige år til en ny og moderne kontorbygning i Aabenraa. Her var det på tide at forbedre kontorindretningen og blandt andet udskifte de trofaste, blå møbler fra barakken ud med nye og mere funktionelle møbler.

Således kunne Stema Shipping med hjælp fra Haubjerg Indretning i Kolding flytte ind i de spritnye omgivelser i juni 2020.

Et bedre arbejdsmiljø

Transformationen krævede en større levering af møbler – alt fra lounge-, konference- og kantinemøbler til specialmøbler, som blev leveret af Dencon, fortæller Michael Tønder Christiansen, Proposal & Project Manager fra Stema Shipping.

De nye møbler – de lækre materialer og den høje komfort – har haft en positiv indvirkning i dagligdagen:

Det har givet et bedre samspil mellem alle afdelinger, og det har været med til at forbedre arbejdsmiljøet for os ansatte,” siger Michael Tønder Christiansen.

Alt til kontoret

Passende borde, stole og rumdelere fra Dencon bidrog til et forbedret arbejdsmiljø hos Stema Shipping.

Møbler til alle rum

Stema Shipping modtog møbler til hele kontoret - både til loungeområde, kantine og konferencerum. Dencons møbler skabte sammenhæng på hele arbejdspladsen.

Specialmøbler

Specifikke behov på direktionens kontor blev løst med specialmøbler fra Dencon. Møblerne gjorde det muligt at udnytte pladsen hos Stema Shippings til dens fulde potentiale.

Glade kunder

Når man flytter fra en barak til en moderne kontorbygning følger mange opgaver med. Det blev set som en nødvendighed at udskifte de blå møbler, så kontorindretningen kunne passe godt ind med den nye bygnings moderne udseende.

”Det var vigtigt for os, at det var en nem løsning – og at vi kunne købe én pakke med det hele,”

fortæller Michael Tønder Christiansen og fortsætter:

”Under flytteprocessen var det et plus, at Dencon kunne tilbyde en fleksibel løsning, så vi kunne vente med at få leveret møblerne til når bygningen var klar. Vi er glade kunder,” slutter han.

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Lad din Dencon forhandler hjælpe dig

Trænger din virksomhed til en ny kontorindretning, eller mangler du inspiration til at forbedre arbejdspladsen? Din Dencon forhandler er klar til at hjælpe dig.

Find din forhandler

 

Næste case

Case for STB Byg

Vil være ”den gode arbejdsplads”

Læs mere
¨