COOL Sofa

Gør din indretning mere cool og afvekslende.
I en effektiv hverdag er det afgørende, at medarbejderne har muligheden for at veksle mellem forskellige arbejdsmiljøer alt efter arbejdsopgaverne, og at kontorfaciliteterne matcher behovet.
Dencons COOL er ideel til din virksomhed og har en nøglefunktion i det daglige velvære. COOL egner sig til de små afbræk i hverdagen og som udgangspunktet for et uformelt og spontant møde, der styrker fællesskabet og kreativiteten i virksomheden.

Læs mere her

Skab et stimulerende kontormiljø

COOL kan skabe små oaser i virksomheden, hvor dine medarbejdere kan søge hen og have en uformel stund kollegaerne imellem. Det kan også være her man søger hen, hvis man ønsker plads til fordybelse i nogle behagelige gemakker - COOL er nemlig lydabsorberende. 

 

Med COOL i din reception eller i dit loungeområde byder du både gæster og medarbejdere velkommen i en åben og indbydende atmosfære. 

 

COOL er designet med øje på den moderne virksomheds behov, den har et let og luftigt udtryk.

Plads til fællesskab

Skab rammerne for et uformelt møde blandt dine medarbejdere. Et godt fællesskab er grobund for en sund virksomhed.

Rum til fordybelse

God akustik er afgørende for et godt arbejdsmiljø. COOL indbyder til ro og fordybelse med dens lydabsorberende effekt og tidsløse design.

Et afslappende møde

Møder afholdes ikke længere kun ved langborde, invitér til et effektivt og afslappende møde i de bløde gemakker

Individualiser din virksomheds udtryk

COOL tilpasser sig din virksomhed. Du kan få den med en høj lydabsorberende ryg, en lav og stilren ryg, eller helt uden den traditionelle ryg, men med rygpuder i midten, som gør det muligt at sidde hele vejen rundt om den.  

 

Du kan tilmed tilføje et integreret drejebord til mobilen, bogen eller computeren - perfekt til at håndtere de fleste arbejdsopgaver. 

 

COOL kommer i et væld af farver og med vores brede udvalg, kan vi indfange og udtrykke virksomhedens brand. 

Se katalog Hør om mulighederne for en enkel og elegant løsning hos din lokale Dencon Forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

¨