Møde- og konferenceborde

Det fleksible rum til konventionelle konferencer eller dynamiske møder. For eksempel med vores medieenhed; en rum i rum løsning til aftalte eller spontane møder.

Læs mere her Find produkt

Vi afspejler dine behov – enkelt, elegant og eksklusivt.

God akustisk dæmpning. Let at flytte, og kan indrettes til mange formål. Vores design danner rammer om mødelokalets mange funktioner lige fra jobsamtaler til kreative workshops

XL konferenceborde

XL konferencebordene er Dencons bud på det skandinaviske mødebord.
Graciøst, enkelt og stilfuldt med store muligheder. Fra ganske små borde til store bestyrelsesborde. Bordet kan anvendes i alle situationer.

Et antracitlakeret sargsystem sikrer stor stabilitet. Hvert rektangel sikrer 360° understøttelse under hver plade. Skal man udbygge bordet, kan hver ny sarg/plade kan tilkobles i en – principielt – uendelig række.

Se XL konferenceborde

 

Rektangulære ben 

Dencons rektangulære ben er et eksempel på fint design og praktiske løsninger. Om det er manuelle ben eller elektriske 2- og 3-leds ben, har de samme udseende. Manuelle ben har endda intern kabeløsning.

Se produkter

Runde ben 

Runde ben – manuelle eller elektriske – har samme design. Elegant, spændende, nydeligt.


Se produkter

Runde ben med Y-fødder 

Et alternativ til de traditionelle T-ben er runde ben med Y-fødder. Et let og nydeligt alternativ som lyser op på kontoret.

Se produkter

Dansk design

Dencons konferencemøbler er en gave til indretningsarkitekter. Smukke stole som klæder mødeborde med rektangulære, runde eller træben.

Delikate kabelgennemføringer som fører kablerne ned i kabelbakker. Y-fødder der pryder gulvet eller helt enkelt et sidde-/ståbord med kromben.

Sådan er udfordringerne for en indretningsarkitekt.

Søjleborde med Y-fødder 

Til mindre formelle møder leverer vi søjleborde med Y-fødder. Bordene i forskellige højder gør et godt og uformelt indtryk.

Se produkter

Flip-top stel 

Flip-top stel er elegante, faste stel. Hjul og en praktisk kabelbakke er standardudstyr.

Se produkter

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål