Møde- og konferenceborde

Det fleksible rum til konventionelle konferencer eller dynamiske møder. For eksempel med vores medieenhed; en rum i rum løsning til aftalte eller spontane møder.

Læs mere her

Vi afspejler dine behov – enkelt, elegant og eksklusivt.

God akustikdæmpning. Let at flytte, og kan indrettes til mange formål. Vores design danner rammer om mødelokalets mange funktioner lige fra jobsamtaler til kreative workshops

XL konferenceborde

XL konferencebordene er Dencons bud på det skandinaviske mødebord.
Graciøst, enkelt og stilfuldt med store muligheder. Fra ganske små borde til store bestyrelsesborde. Bordet kan anvendes i alle situationer.

 

Rektangulære ben 

Dencons rektangulære ben er et eksempel på fint design og praktiske løsninger. Om det er manuelle ben eller elektriske 2- og 3-leds ben, har de samme udseende. Manuelle ben har endda intern kabeløsning.

Runde ben 

Runde ben – manuelle eller elektriske – har samme design. Elegant, spændende, nydeligt.Runde ben med Y-fødder 

Et alternativ til de traditionelle T-ben er runde ben med Y-fødder. Et let og nydeligt alternativ som lyser op på kontoret.

Dansk design

Dencons konferencemøbler er en gave til indretningsarkitekter. Smukke stole som klæder mødeborde med rektangulære, runde eller træben.

Delikate kabelgennemføringer som fører kablerne ned i kabelbakker. Y-fødder der pryder gulvet eller helt enkelt et sidde-/ståbord med kromben.

Sådan er udfordringerne for en indretningsarkitekt.

Søjleborde med Y-fødder 

Til mindre formelle møder leverer vi søjleborde med Y-fødder. Bordene i forskellige højder gør et godt og uformelt indtryk.

Flip-top stel 

Flip-top stel er elegante, faste stel. Hjul og en praktisk kabelbakke er standardudstyr.

Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål