Møde- og konferenceborde

Det fleksible rum til konventionelle konferencer eller dynamiske møder. For eksempel med vores medieenhed; en rum i rum løsning til aftalte eller spontane møder.

Læs mere her

Vi afspejler dine behov – enkelt, elegant og eksklusivt.

God akustisk dæmpning. Let at flytte, og kan indrettes til mange formål. Vores design danner rammer om mødelokalets mange funktioner lige fra jobsamtaler til kreative workshops

XL konferenceborde

XL konferencebordene er Dencons bud på det skandinaviske mødebord.
Graciøst, enkelt og stilfuldt med store muligheder. Fra ganske små borde til store bestyrelsesborde. Bordet kan anvendes i alle situationer.

Et antracitlakeret sargsystem sikrer stor stabilitet. Hvert rektangel sikrer 360° understøttelse under hver plade. Bordet kan udbygges med flere sarge og plader i en uendelig række.

Kvadratiske ben 

Dencons kvadratiske ben er et eksempel på fint design og praktiske løsninger. Om det er faste eller elektriske 3-leds ben, har de samme udtryk. Manuelle ben har endda intern kabeløsning.

Runde ben 

Runde ben – faste eller elektriske – har samme design. Elegant, spændende, nydeligt.

 

Dansk design

Dencons konferencemøbler er en gave til indretningsarkitekter. Smukke stole som klæder mødeborde med rektangulære, runde eller træben.

Delikate kabelgennemføringer som fører kablerne ned i kabelbakker. Y-fødder der pryder gulvet eller helt enkelt et sidde-/ståbord med kromben.

Sådan er udfordringerne for en indretningsarkitekt.

Søjleborde med Y-fødder 

Til mindre formelle møder leverer vi søjleborde med Y-fødder. Bordene i forskellige højder gør et godt og uformelt indtryk.

 

Flip-top stel 

Flip-top stel er elegante, faste stel. Hjul og en praktisk kabelbakke er standardudstyr.

 

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

¨