Tilbage til bliv inspireret Case for STB Byg

Vil være ”den gode arbejdsplads”

STB BYG blev stiftet i 1956 som en traditionel tømrervirksomhed og har med årene udviklet sig til et vidtfavnende byggefirma, der udfører opgaver for såvel offentlige som private bygherrer i hele Danmark. Virksomheden i Vejle beskæftiger i dag ca. 120 medarbejdere. Og Great Place to Work® har for 2. år i træk certificeret STB BYG som ”en god arbejdsplads”, hvilket også betyder, at STB BYG stiller ekstra store krav til de møbler, medarbejderne omgiver sig med i hverdagen. Blandt andet derfor har de valgt Dencons møbler.

Et arbejdsmiljø i verdensklasse

Et arbejdsmiljø i verdensklasse var én af målsætningerne, da arbejdet med indretningen af STB BYGs nye hovedkontor i det midtjyske begyndte at tage form. Og derfor synes det naturligt, at Dencon og Haubjerg Indretning blev valgt som samarbejdspartnere på projektet.   

 

Se alle vores møbler

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Næste case

Case for Hytor i Esbjerg

Funktionelle, mobile og stilrene møbler

Læs mere
¨