Tilbage til bliv inspireret Case for Hytor i Esbjerg

Funktionelle, mobile og stilrene møbler

Bo Bedre Erhverv foreslog en løsning med høje mobile udtræksskabe fra Dencon for at skabe en naturlig adskillelse af arbejdspladser, hvor vi samtidig bibeholdte fordelene ved et storrumskontor.

Indretning der inspirerer til kreative møder

I flere af konferencelokalerne hos Hytor foreslog Bo Bedre Erhverv en løsning med halvhøje portalborde, som inspirerer til mere kreative møder, som også kan foregå stående. Alle konferenceborde er installeret med AV-brønde til styring af AV-udstyr, så alle ledninger til AV-udstyr er gemt væk. For at minimere støjgener fra stole i kantinen leverede Bo Bedre Erhverv en akustik stol, som er støjsvag og som tillige kan hænges op under bordet, så rengøring af gulve bliver nemt.

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Anne Mette Lorenzen - Marketing Manager

For os har det været vigtigt at få funktionelle, mobile og stilrene møbler med ens designlinje i hele huset, men også møbler der bidrager til et godt arbejdsmiljø

Øje for sammenhængen

Leverancen omfattede komplette arbejdsstationer indeholdende skrivebord med installeret pc- og ledningsopbevaring, udtræksreol til opbevaring samt kontorstol. Derudover yderligere møbler til hall, reception, konference, opbevaring samt kantine.

Galleri

Næste case

Case for BDO i Kolding

Komplet indretning af nyt kontor

Læs mere
¨