Tilbage til bliv inspireret Case for Svane Shipping i Kolding

Bevaringsværdigt domicil i nye klæder

En af Danmarks ældste shipping-virksomheder, Svane Shipping, ønskede en totalrenovering af firmaets kontorer i de bevaringsværdige havnebygninger på i Kolding. Den nye kontorindretning skulle have respekt for det gamle hus og fokus på nye kontorstandarder, forbrugsmønstre og fremtidige vækstmål for virksomheden. Med Kolding-virksomheden Penatos i spidsen for indretningen faldt valget på møbler fra Dencon leveret af Haubjerg Indretning.

Synergi mellem gammelt og nyt

Kontorindretningen i den snart 100 år gamle shipping-virksomhed trængte til fornyelse. De dunkle, mørke egetræsmøbler skulle udskiftes med møbler der skulle afspejle virksomhedens målsætninger for fremtiden.

Svane Shipping havde gennem planlægnings- og eksekveringsfasen af renoveringen fokus på specielt to parametre: Kontoret skal være lyst, pænt og imødekommende, men også favne de bevaringsværdige bindingsværkhuse, som udgør virksomhedens base. 

”Fleksibilitet og strømlining i møblernes sammensætning var meget vigtigt for os. Uanset hvilken størrelse eller model, der er valgt fra Dencon, så passer det sammen,” fortæller Jannie Grotkorp Frandsen fra Svane Shipping.

Skriveborde

Udviklet med mennesket i centrum og en gennemgående kvalitet har skriveborde fra Dencon forbedret ergonomien hos Svane Shipping.

Skranke

Svane Shippings bygningsindretning har gjort det vanskeligt at forene det private kontor og kundemodtagelse i samme rum. Dencons skranke har skabt en synergi herimellem.

Skabe

Med de nye opbevaringsløsninger såsom skabe med udtrækshylder og skydelåger fra Dencon, har Svane Shipping fået et større overblik over arbejdsopgaver.

Mere plads i samme rum

Pladsmangel var hovedproblemet i den gamle kontorindretning; trang bordplads og papirstakke omkring computeren. Med Dencons skabe og reoler er organisering og overblik kommet i højsæde. Arbejdsprocesser og -opgaver er optimeret med fuld fokus på udnyttelse af den begrænsede plads.

Med modtagelse af kunder og arbejdsstationer i samme rum satte det krav til møblerne og indretningen, hvis medarbejderne skulle opleve en effektiv arbejdsdag. De skulle både være præsentable og imødekommende, men også rummelige og afskærmende. Dencons reoler har forenet dette og giver nu en naturlig og præsentabel opdeling.

Se alle vores møbler

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Næste case

Case for STB Byg

Vil være ”den gode arbejdsplads”

Læs mere
¨