Plint

Tænk rumdeling på en ny måde.
Fremtidens kontormiljø er fleksibelt, og Plint er skabt netop til at understøtte din virksomheds fleksible indretning.

Plint gør det muligt at indrette de åbne kontorer på en helt ny og intuitiv måde, da dens fleksible og raffinerede design gør det muligt at anvende den på et væld af forskellige måder.

Udskift din virksomheds tomme og gamle reoler med vores Plint - med den, har du langt flere muligheder og kan skabe et bemærkelsesværdigt og fleksibelt område.

Læs mere her

Selvfornyende fleksibilitet

Plint-serien tilpasser sig dine behov

Videoen af Plint viser hvor fleksibel serien er. Når behovet ændret, vil du hurtigt kunne transformere serien om blot ved at flytte rundt, udskifte enkelte dele eller helt enkelt, vende skabene rundt på soklen.

Effektiviser dit kontormiljø 

Plinten (soklen) er en multifunktionel tilføjelse til indretningen af din virksomhed. Plinten kan du trække strøm igennem, så du altid har strøm tilgængelig, og du kan derfor let oplade din telefon, computer, cykel- og elhjulsbatteri, samt montere en lampe, selvom man ikke sidder i nærheden af en stikkontakt. 

 

Plinten er født fleksibel: Du kan eksempelvis også montere et garderobestativ på plinten. I kan også lave grobund for et bæredygtigt kontormiljø med affaldssortering og recycling. 

 

Udskift din rumdelere med Plint, så har du et møbel, der både fungerer som deler, men som også har et væld af andre funktioner såsom bakke, da toppladerne kan sænkes, og som opbevaring. 

Fleksibilitet

Fleksibilitet i hverdagen er et stort ønske hos de fleste virksomheder. Udskift de stationære reoler med vores Plint, en multifunktionel og ekstrem fleksibel løsning.

Design

Skab en stabil ramme om din virksomhed med vores danske design og håndværk i ryggen.

Farve

Det rigtige farvevalg er essentiel for et behageligt kontormiljø. Dencons farvepalette gør det muligt at tilføre ny energi til din virksomhed og skabe et udtryk, der giver gode forhold for kreativiteten.

Sæt farve på hverdagen 

Plint  kan kombineres i alverdens farver, hvilket tilføjer en naturlig energi og varme til dit kontormiljø.

 

Med Plint kan du være sikker på, at din virksomheds DNA kommer til udtryk, da du kan finde lige præcis jeres udtryk repræsenteres gennem dit valg af farve og selvfølgelig helt ned til detaljen. 

 

Du har muligheden for både at skabe et roligt område med plads til fordybelse med vores hvide og grå nuancer og et energigivende og inspirerende område med vores store farvepalette. 

 

Få professionel vejledning af vores Dencon forhandlere og oplev mulighederne med Plinten her.

CF Møller 

I videoen kan du høre, Asger Rimmen Jakobsen, designer arkitekt fra CF Møller, fortælle hvorfor Plint er fremtidens fleksible kontorindretning.  

Se katalog Hør om mulighederne for en enkel og elegant løsning hos din lokale Dencon Forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål!

¨