Inspiration til kontorindretning hos Dencon Fyn

Ønsker du at skabe mere værdi i hverdagen gennem din kontorindretning? Vi er eksperter i Dencon og huser over 20 andre komplementære og eksklusive kontorbrands, så vi kan levere en komplet totalløsning til jer. Vi tager os af alt: rådgivning, upcycling og bruttolønsordninger. Kig forbi Dencon showroom i Odense og få sparring til, hvordan du kan optimere på din kontorløsning.

Læs vores cases og bliv inspireret

Vores ekspertise er din garanti for ergonomisk kontorindretning

Indretning handler om mere end blot valg af møbler. Hos os er “service og fleksibilitet” ikke bare noget, vi siger og skriver, – det er noget, vi leverer. Vi ved nemlig, at et langvarigt og tæt samarbejde opstår gennem tillid og troværdighed.

I vores showroom i Odense møder du vores indretningskonsulenter og eksperter i indretning. Vores tilsammen mange års erfaring med indretning til erhverv er din garanti for det rette valg af møbler til virksomheden. For vi ved, at gode miljøer imødekommer krav til pladsen, arbejdsformen og indretningen.

Salgskontor & showroom - Odense
Rolundvej 21
5260 Odense S

Jan E. Rasmussen
Telefon +45 2619 3727
jer@dencon.dk

Johnny Enderleit
Telefon +45 6015 6664
jen@dencon.dk

Leasing og leje af nye kontormøbler

Med leasing og leje får du mulighed for at skabe den løsning, du har brug for. Så er du en virksomhed i vækst eller ved du, at du ikke skal have de samme møbler i 5 eller 10 år, er leasing en både god økonomisk, men også praktisk løsning.   

Vi tilbyder leasing eller leje på alle vores løsninger, blandt andet hæve sænkeborde, smarte opbevaringsmuligheder, ergonomiske stole, receptioner og skranker. Alle løsninger er mulige at skræddersy i forhold til polstring, farve, størrelse m.m. Ligegyldigt om du kun har brug for en enkelt arbejdsstation, en hel arbejdsplads eller en totalløsning.  

Hvad koster det at lease din løsning

En leasingaftale forløber typisk over 1-6 år, hvorefter køber overtager ejendomsretten når den sidste ydelse er betalt. Men du bestemmer naturligvis selv, hvor lang tid din leasingsaftale skal løbe.

I forbindelse med oprettelse af en leasingaftale betales typisk 5% i udbetaling samt et oprettelsesgebyr på 875 kr. hvorefter en aftale kan se sådan ud*

Med en aftale er det muligt hurtigt at ændre sin løsning, i takt med at behovet opstår.

*Priserne er vejledende og ekskl. moms. Kontakt os venligst for et mere konkret tilbud.

Kom godt i gang med leasing eller leje af møbler

Ønsker du at få et godt leasingtilbud eller har du yderligere spørgsmål omkring leje af kontormøbler? Kontakt Dencon Fyn og fortæl mere om dit behov, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Hvis du eller dine medarbejdere arbejder hjemmefra mere end to dage om ugen, er der særlige krav til kontorinventaret, hvilket kan imødekommes via den såkaldte bruttolønsordning.

Ordningen er et frivilligt personalegode, hvor medarbejderen billigt kan indrette sin egen hjemmearbejdsplads efter ergonomiske forbehold.

Giv dine medarbejdere et ergonomisk hjemmekontor helt skattefrit

Hvis du eller dine medarbejdere arbejder hjemmefra mere end to dage om ugen, er der særlige krav til kontorinventaret, hvilket kan imødekommes via den såkaldte bruttolønsordning

Ordningen er et frivilligt personalegode, hvor medarbejderen billigt kan indrette sin egen hjemmearbejdsplads efter ergonomiske forbehold

Det skal du vide om bruttolønsordningen

  • En bruttolønsordning kaldes også en ”aftale om lønomlægning”, da medarbejderen skal vælge at gå ned i løn til gengæld for at modtage personalegoder.
  • Udgiften skal afvikles over en periode på 12-36 måneder via medarbejderens bruttoløn.
  • Hjemmekontoret indrettes frit af medarbejderen, men arbejdspladsen skal facilitere betalingen og den koordinering af ordningen det medfører.
  • Et skattefrit hjemmekontor er væsentligt billigere end ved privatkøb.
  • Et ergonomisk hjemmekontor forebygger overbelastningsskader, minimerer behovet for sygebage og bidrager positivt til øget effektivitet.

Visualiser dine indretningsdrømme i 3D

Uanset om du er indretningsarkitekt, sælger eller privat bruger er det muligt, at visualisere dine drømme med en virkelighedstro 3D plan.

3D-modeller

Hos Dencon har vi alle vores møbler i 3D DWG-filer. Vi benytter os af programmet pCon.Planner, som er et professionelt og gratis 3D-indretningsprogram, baseret på DWG-filer. Uanset om du er indretningsarkitekt, sælger eller privat bruger vil du kunne anvende programmet.

Dencon Fyn støtter lokalt

Hos Dencon Fyn vil vi gerne støtte op om den lokale vækst og udvikling. Derfor støtter vi blandt andet en række forskellige foreninger og institutioner.

Odense Elite College

Odense Elite College logo

Sammen med Odense Elite College kan vi være med til at motivere, fastholde og intensivere udviklingen af unge talenter på Fyn.

Odense Boldklub

Odense Boldklub logo

Vi står sammen med vores lokale fodboldklub OB - for byen og for fællesskabet.

Odense Golf Eventyr

Odense Eventyr Golf logo

Ved at støtte Odense Eventyr Golf Golf vil vi styrke klubbens stærke markering i dagens golf-Danmark.

Leverandører

Leder du efter kontorløsninger inden for akustik, skærmvægge & whiteboards, lys, lounge, kantine, konference og møde, tæpper & tilbehør eller rum i rum, så kan du vælge mellem vores eksklusive leverandører.

& Tradition
Abstracta
Aqduco
Arnesco
Carl Hansen & Søn
Carpetconcept | Ege
D-Just
Ege Tæpper
Götessons
Hamelin
Hay
Howe
Imagecollection
Icons of Denmark
Kristensen & Kristensen
Le Klint
Lintex
Louis Poulsen
Magnus Olesen
Matting Office Wellness
Moroso
Mitab
MuteDesign
Nordgröna
Orangebox
Pedrali
Randers + Radius
Sedus
Sellex via Imagecollection
Softline
Unilux
Book en tid i vores showroom
På vores adresse i Odense har vi nogle få, men vigtige fokuspunkter omkring indretning og køb af kontomøbler til arbejdet. Vi sikrer, at du får inspiration til kontorindretning med fokus på ergonomi og godt arbejdsmiljø. Her har du mulighed for at opleve vores Dencon møbler i vores showroom på fyn - alt fra skriveborde, kontorstole, opbevaring til kontoret og meget mere.

INDTAST DINE OPLYSNINGER

¨