Tilbage til nyheder 12.12.23

Delta foldeborde

Hos Dencon er vi begejstrede for at introducere vores nyeste innovation - Delta foldeborde med det unikke 1000dots stel!

Hos Dencon er vi begejstrede for at introducere vores nyeste innovation - Delta foldeborde med det unikke 1000dots stel!
Disse borde er skabt til at transformere dine kantine- og mødeområder og tilbyder enestående kvalitet og funktionalitet.

Opdag innovationen:
Det innovative foldestel er ikke kun en teknologisk bedrift i forhold til mekanismen, men også imponerende stabilt og enkelt i designet. Her er der tale om uovertruffen værdi for pengene.

Multifunktionelle design:
Vores foldeborde er ikke blot beregnet til kantiner! De er ideelle til mødelokaler, undervisningslokaler, auditorier, konferenceopstillinger og meget mere. Med vores nye generation af foldeborde får du en fleksibel løsning med den bedste mekanisme på markedet og modstandsdygtige bordplader med laminat og slagfaste ABS-kanter.

Praktisk og pladsbesparende
Vores foldeborde er lette at folde sammen og transportere. Sammenklappet fylder de kun 7 cm, og vores specialdesignede transportvogn gør det muligt at stable op til 10 borde på højkant. Perfekt til manøvrering gennem smalle døre! Desuden kan borde udstyres med stoleophæng, der passer til en lang række af forskellige kantinestole, hvilket gør gulvrengøring enklere.

Udforsk mere:
Besøg vores online prisliste for at udforske vores fulde sortiment af foldeborde og innovative kantinemøbler.

 

Eller læs endnu mere her

 

Kontakt os
Skab et stilfuldt samlingspunkt i din virksomhed med vores danskproducerede kantinemøbler. Kontakt os endelig hvis vi kan hjælpe dig yderligere.

Tak for din opmærksomhed, og vi ser frem til at forbedre din oplevelse med vores innovative møbler!

 

Kontakt

¨