Tilbage til bliv inspireret Case for Norwegian

800 moderne kontorpladser til nyt hovedsæde

Norwegian Air Shuttle, bedre kendt som Norwegian, er et norsk lavprisflyselskab, som flyver til flere 100 destinationer i rundt om i verden. Flyselskabet, der har eksisteret siden 1993, har i dag sit hovedkvarter i den norske hovedstad Oslo. Et hovedsæde, der i vid udstrækning er indrettet med Dencons møbler.

Perfekt designmatch

Intet mindre end 800 arbejdspladser er blevet indrettet med Dencons stilrene møbler i Norwegains nye hovedsæde i Oslo. I tæt samarbejde med Kontorcompaniet i Drammen har Dencon leveret sine effektive kontorløsninger til de åbne kontorområder, der skal opleves som enkle, lyse og lette.

 

Se alle vores møbler

En del af den danske designarv

Dybt ind i sjælen værner Dencon om den danske designtradition. Vores design er demokratisk, har fokus på harmoni og mennesket, der skal bruge vores møbel.

Der er en holdning til forskel

Mennesket i centrum betyder, at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør vi, fordi vi ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker din arbejdsdag positivt.

Made in Denmark siden 1964

Efter mere 50 år er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Stort set alle møbler produceres i dag på vores fabrik i Danmark af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet.

Galleri

Næste case

Case for BDO i Kolding

Komplet indretning af nyt kontor

Læs mere
¨