Tilbage til nyheder 09.09.21

Mød Dencon til Circular Furniture Days

Oplev design, der tegner en mere cirkulær fremtid, når Dencon fra den 16. til 18. september er med i Circular Furniture Days under 3 Days of Design på Designmuseum Danmark i København.

Sammen med 46 andre innovative møbel- og interiørbrands viser Dencon et udvalg af sine møbler og løsninger, der rækker ind i eftertiden og fremtidens kontorindretning.

- Vi mærker klart en stigende efterspørgsel på møbler, der sætter et minimalt aftryk i naturen vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten, der er vores særlige Dencon-DNA, siger Henrik Søgaard Feld, adm. direktør hos Dencon.

Igen i år teamer Dencon op med den nationale erhvervsklynge Lifestyle & Design Cluster under arrangementet. Gæsterne til Circular Furniture Days kan blandt andet opleve møbler og interiør af opsamlet plast fra havene, fra danske husstande eller engangsflasker og design med fokus på genbrugelighed.

- Hos Dencon fokuser vi på cirkulær økonomi fra første færd, når vi udvikler vores produkter. Vi benytter kun bæredygtige råvarer og komponenter i høj kvalitet. Møblerne er designet, så de er lette at opgradere til ”2nd life” eller til at blive fragmenteret til recirkulation, forklarer Henrik Søgaard Feld.

Sammen med CF Møller Architects har Dencon designet og udviklet et møbelsystemet ”Plint”. Basismaterialet er træ og møblerne er alle FSC certificeret. En del af spånpladerne er genbrugstræ og derved recirkulerer vi et godt materiale på en bæredygtig måde.

Oplev Plint til Circular Furniture Days på Dansk Designmuseum, Bredgade 68 i København den 16. til 18. september. 

¨