Orangebox og Sedus

Vores vision for fremtidens arbejdsmiljø er baseret på en kunde centreret tilgang til at forstå og tilpasse sig påvirkninger, og løbende dialog med vores kunder er nøglen til den indsigt, der former vores fremtidige designs.

Læs mere her

Men, vel vidende, at med en global økonomi kommer en massiv mangfoldighed, vi er aldrig arrogante nok til at tro, at vores egen forskning har alle svarene. Så vi er konstant engageret i ”forske i forskning”.

Orangebox fokuserer på at levere innovation til vores vigtigste markedssegmenter. ”Smartworking” - en portefølje af møbler fokuseret på at skabe en stor samarbejdsplatform og ”Task Seating” - hvor vi sigter mod at opnå den ideelle arbejdsstol for et hvert arbejdsområde.

Orangebox

Orangebox er polstrede sofaer og bokse. Stilen er kompatibel med skandinavisk enkelthed. Orangebox er typisk en mulighed for at skabe rolige områder på kontoret. Et afbræk mellem arbejdsområder. Et pusterum….

Sedus

Sedus er Europas største stoleproducent. Mere end 100 års historie gør Sedus til en udbyder med stor kompetence. Design, funktionalitet og test er opskriften på den tillid Sedus nyder i Europa.

Se katalog Få oplyst nærmeste forhandler på 9752 1722

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål