Tilbage til nyheder 10.09.20

”Open Days” i Interior Post København 3-4. september

Tusind tak til alle jer der besøgte os under ”Open Days” i vort showroom i København på Interior Post. Hele huset var godt besøgt og vi havde denne gang italienske Fantoni som gæsteudstiller.

Vi fik rigtig gode tilbagemeldinger på vore nye serier: Plint, designet af CF Møller Architects, og Denbox. Fredag den 4. september indførte arkitekt Asger Rimmen Jakobsen fra CF Møller os, i hele processen af udviklingen af Plint. Som I oplevede, er Plint en visionær, moderne og unik møbelserie, der binder det moderne agile kontor sammen. Fleksibiliteten er bogstavelig, for Plint kan ombygges og flyttes på, helt uden brug af værktøj. Funktioner, materialer og farver skaber et tidløst design, som nøje er gennemarbejdet efter interview med 5 store danske virksomheder.

I havde også fornøjelsen af fremtidsforsker Keld Holm, der tog os op i helikopterperspektiv og fortalte om overgangen fra industrisamfund til innovationssamfund. I disse tider er det godt, at få et indblik i hvordan samfundet udvikler sig, så vi kan være på forkant med de nye tendenser. Keld Holm uddelte sin roste bog ”Lottosamfundet”, som vi kan anbefale alle at læse eller høre som E-bog.

 

Læs mere om Plint

Læs mere om Denbox

¨