Tilbage til nyheder 01.10.19

Dencon etablerer sig på Fyn

Med to særdeles erfarne branchefolk i spidsen satser Dencon fremover fokuseret på Fyn. Det sker tirsdag den 1. oktober med åbning af salgskontoret Dencon Fyn i Odense Syd.

Herfra vil to erfarne kontormøbelsælgere – og fynboere – Jan E. Rasmussen og Bo Mouritzen Pilgren stå for kontakten til både eksisterende og nye kunder. De to kommer med værdifuld erfaring fra kontormøbelvirksomheder som Sapa, B8 og Holmris.

Samtidig er det vigtigt at understrege, at etableringen af Dencon Fyn ikke får konsekvenser for forhandlere i den øvrige del af landet, som vi fortsætter vores stærke samarbejde med.

Dencon Fyn får adresse på Rolundvej 21 lige ud til motorvejen i et lokale på 325 m2 med plads til at vise udvalget af dansk designede og dansk producerede møbler og opbevaringsløsninger til blandt andet kontorer, kantiner, møde- og konferencelokaler.

I anledningen af åbningen glæder vi os til at invitere til åbent hus torsdag den 10. oktober, hvor vi viser de nye lokaler frem og serverer lidt godt til ganen.

Kig ind – vi glæder os til at vise jer det hele.

¨