Tilbage til nyheder 26.08.22

Alt for mange døjer med smerter i hverdagen

Hver anden dansker har haft problemer med smerter i ryg eller læn de seneste 14 dage – måske du er én af dem? Uanset, er problemer med ryg og læn for længst blevet en folkesygdom. Men sådan behøver det måske ikke at være.

53,5 procent. Dét er andelen af vokse danskere, der ifølge Sundhedsstyrelsen, har oplevet smerter eller ubehag i ryg eller læn indenfor de seneste 14 dage.

Årsagerne er helt sikkert mange, men danskeres stillesiddende arbejde på arbejdspladserne kan være en stor del af problemet.

De mange timer ved skrivebordet kan i den grad sætte sine spor på kroppen, hvis man ikke har de rigtige kontormøbler, som understøtter kroppen – giver mulighed for variation og fleksibilitet. Noget man er meget opmærksomhed på hos den danske møbelproducent Dencon.

 

En sund arbejdsdag er en effektiv arbejdsdag

Efter mere end 50 år på markedet er Dencon formet af danske design- og håndværkstraditioner. Det er en naturlig del af virksomhedens dna:

”Vi udvikler moderne kontormøbler, der fungerer i moderne arbejdsmiljøer”, siger Henrik Søgaard Feld, adm. direktør i Dencon og fortsætter:

”Vi oplever desværre stadig, at mange sidder ved statiske skriveborde og bruger kontorstole, der hører en anden tid til. En sund arbejdsdag er en effektiv arbejdsdag; det er vigtigt, at medarbejderne har et fleksibelt hæve-sænkebord og en moderne kontorstol med flere indstillingsmuligheder.”

Læs mere om Dencons skriveborde

 

Læs mere om Dencons kontorstole

 

Vi gør gode medarbejdere bedre

 Siden 1964 har Dencon leveret kvalitetsmøbler til dansk erhvervsliv. Dencons design tager udgangspunkt i mennesker, funktionalitet, fleksibilitet og æstetik. Og stort set alle møbler produceres på fabrikken i Skive af håndværkere, der med alle sanser fornemmer kvalitet og kan deres håndværk.

 Al produktudvikling sker i tæt samarbejde med danske designere og arkitekter for at forene arkitektur med innovative løsninger, som imødekommer mennesker i deres daglige arbejdsmiljøer: Den fleksible arbejdsstation, møderummet, receptionen, kantinen eller loungen – lige fra det klassiske enkle og minimalistiske udtryk til den passionerede og udfordrende møbeloplevelse.

 

Se alle vores kontormøbler her

 

¨