Tilbage til karriere

Vi søger 2 lagerfolk

Moderne træmøbelvirksomhed søger kolleger til dag- og aftenhold

Kollegaer til lagerarbejde

Dencon A/S arbejder med udvikling, salg og produktion af møbler til kontorer, konferencelokaler, kantine og receptionsområder

Dencon har en meget stor grad af egenproduktion i lokalerne i Skive, hvor der er ca. 60 kolleger.  

Vi har travlt og søger derfor to nye kolleger til vores dag- og aftenhold som arbejder 4/5 dage om ugen. Arbejdet er fysisk og kræver også truckkort. Det er en fordel at have kendskab til træindustrien.

Vi foretrækker henvendelser pr telefon, mail eller via vores ansøgningsskema

 

 Virksomheden tilbyder dig 

  • 4/5 dages arbejdsuge
  • Et godt job i en vækstvirksomhed med en sund økonomi.
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et godt arbejdsklima med en venlig og uformel tone.

Lyder det som dig?

Hos Dencon er vi stolte af at have en flad organisation, hurtige beslutningsprocesser og højt til loftet. Vi er ambitiøse og på samme tid uformelle, og vi glæder os til at kunne byde endnu en kollega velkommen på holdet. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at tage fat i produktionschef Henrik Dalgaard på hed@dencon.dk. Alle dine informationer slettes naturligvis, når den rette kandidat er fundet.

Kort om Dencon

Dencon råder i dag over et produktionsareal på hele 8.500 kvm og beskæftiger 60 medarbejdere i Skive. Kernekompetencen er plademøbler, og produktionsapparatet er moderne og effektivt. Dette sikrer, at vi kan leve op til vores mål om at levere produkter, der giver værdi for pengene til både private og offentlige kunder i ind- og udland.